Valess met tagliatelle en tapenade

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sperziebonen in diepe pan met ruim kokend water en zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking gaarkoken en afgieten. Meng de tagliatelle in de pan met 3 el tapenade. Boter ondertussen in grote koekenpan smelten en bruin laten worden. Bak de Valess om en om in ca. 4 min. krokant en goudbruin. Neem de Valess uit de pan, voeg 1/4 l water toe aan de pan, roer juspoeder en tapenade (2-3 el) naar smaak erdoor, en laat even koken. Valess, tagliatelle en sperziebonen over 4 borden verdelen. Tapenadejus over de Valess scheppen.

Valess met tagliatelle en tapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde pita's met yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept