Pangasiusfilet met limoenboter en groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de limoen. Snijd de ene helft in plakjes, rasp van de andere helft de schil en pers deze helft uit. Meng de helft van de boter met de limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en zout en peper naar smaak. Snijd de onderkant van de boontjes. Meng de bosuitjes in een magnetronschaal met de haricot verts, erwten, 1 eetlepel limoensap, 3 eetlepels water, Italiaanse kruiden en zout naar smaak. Dek de schaal af met magnetronfolie en stoom de groenten in de magnetron op vol vermogen in 6-8 minuten beetgaar. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis in 6-8 minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af en verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groenten erop en leg hierop de visfilet. Schep wat limoen-boter en plakjes limoen op de vis.

Pangasiusfilet met limoenboter en groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept