Pastaschelpjes met venkel en zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika in reepjes, snipper de uien en snijd de venkelknollen in dunne plakken. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Bak in een koekenpan de spekreepjes in de olie zachtjes uit, voeg de ui, de paprika en de venkel toe en bak deze goudbruin. Voeg de zalmreepjes toe en bak deze al omscheppend gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper.
  • 3 Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep de venkel met zalm in roomsaus erop.

Pastaschelpjes met venkel en zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met gerookte haring
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone met garnalen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept