Forelfilet met pasta en spinaziepesto

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan heet water met zout aan de kook brengen. Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca. 8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren. Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden. Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout. Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen. Garneren met zwarte olijven.

Forelfilet met pasta en spinaziepesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met spinaziepesto en walnoten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pizza met tomaatjes, parmaham en spinaziepesto
26 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane sandwichbolletjes met geitenkaas en pesto
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zalm met spinaziepesto uit de oven
30 min-
Bekijk recept

Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forelfilet met amandelkruim, gemarineerde artisjokharten en groene salade
1 uur-
Bekijk recept
Salade met gerookte forel en appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept