Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grillpan. Halveer de limoen en rasp van 1 helft de groene schil. Pers beide helften uit. Schep de kip met het limoensap en –rasp, knoflook en 2/3 van de koriander om. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de aubergine met een mespunt zout en met 1 el olie. Rooster de aubergine op hoog vuur in 4-5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een kleine koekenpan 2 el olie en bak de kip op hoog vuur in 4-5 min. gaar. Doe de limoenmarinade erbij en laat het grootste deel inkoken. Giet de mie af. Meng de rucola, de kip met het bakvocht, de aubergine en de rest van de koriander door de mie.

Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige limoenkip met kokosrijst
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstvellen Gevuld Met Chili-limoenkip
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limoenkip Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Zoet-zure Pruimensaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept