Kipschnitzel met gepofte aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en op verschillende plaatsen inprikken. Aardappels afzonderlijk in magnetronfolie wikkelen en ca. 12 minuten verhitten in magnetron op vol vermogen (700 Watt). Aardappels ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen in koekenpan 3 eetlepels kruidenboter verhitten. Kipschnitzels in ca. 16 minuten gaar en goudbruin bakken. Halverwege keren. Intussen sperziebonen in ca. 12 minuten beetgaar koken. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Aardappels aan 1 kant insnijden en rest van kruidenboter erover verdelen. Gepofte aardappels serveren met schnitzels en boontjes.

Kipschnitzel met gepofte aardappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mango en krokante kip
Bekijk recept
Kip met hummus, naanbrood en mangosalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept