1 Snijd tofu in lengte in 6 plakken en laat uitlekken op keukenpapier. Roer sambal met 1 1/2 eetlepel olie los in kommetje. Bestrijk plakken tofu hiermee aan beide kanten. Laat minstens 10 minstens staan. Pel ui en knoflook en snijd in dunne partjes. Maak paksoi (of tah tsai) schoon en snijd in brede repen. maak paprika's schoon en snijd in repen. Verhit in wok 3/4 eetlepel olie en 1/2 eetlepel sesamolie en fruit ui en knoflook zachtjes. Schep paksoi erdoor en laat al omscheppend slinken. Schep op bord en houd warm. Verhit opnieuw in wop 3/4 eetlepel olie en 1/2 eetlepel sesamolie en roerbak paprika's ca. 3 minuten beetgaar. Verhit intussen droge kokenpan met anti-aanbaklaag. Leg plakken tofu erin en bak in ca. 4 minuten bruin, halverwege keren. Leg tofu op twee borden en schep paksoi hierop, dek af met plak tofu. Schep paprikamengesel erop en dek af met laatste plakken tofy. Druppel sojasaus er omheen. Serveer met naanbrood.
Tofulasagne met roergebakken groenten is een recept van Albert Heijn