Zoek
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
300 g fusilli
3 bosuitjes
200 g kipfilets fumé
3 perziken
100 g gezouten cashewnoten
250 g wortel-selleriesalade
Bereiding
1
Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water.
2
Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de kipfilet in stukjes. Schil en snijd de perziken in stukjes.
3
Hak de cashewnoten grof. Meng de fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastataart
30 min-
Bekijk recept