Frittata met fusilli en Italiaanse groenten

2
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan water aan de kook brengen en fusilli in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen in grote koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olijfolie verhitten, knoflook pellen en erboven uitpersen. Groenten toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Uit koekenpan scheppen. In kom eieren loskloppen met royaal peper en Parmezaanse kaas. Groenten en fusilli door eiermengsel scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur bakken. Frittata met behulp van groot bord omdraaien en andere zijde ca. 3 minuten op zacht vuur bakken. Frittata in punten snijden.

Frittata met fusilli en Italiaanse groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept