Tagliatelle met spek, gehakt en groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roerbak in een wok of hapjespan de spekreepjes knapperig, schep ze uit de pan. Roerbak in het spekvet het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook, tomatenblokjes met vocht, tuinerwten en ca. 150 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus ca. 5 minuten zachtjes door. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kookroom door de pastasaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de gehaktsaus erop en strooi de spekjes erover.

Tagliatelle met spek, gehakt en groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept