Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aligot (aardappel-kaaspuree)
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Braadworst met tuinerwtenpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades, spinazie en aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehaktballetjes
20 min -
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept