Zoek
Gebakken vis met sperziebonensalade
4
15 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 doosje sperziebonen (diepvries, a 450 g)
250 g lekkerbekjes (gebakken)
125 g cherrytomaten
2 zakjes aardappelpuree (a la minute)
½ pot cocktailsaus (a 296 g)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
3
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
4
Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.
Gebakken vis met sperziebonensalade is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept