Davids spitskoolstamp met leverworst

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in een ruime pan water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de kool in reepjes. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Draai het vuur hoger, voeg de kool toe en roerbak 5 min. Voeg de melk toe en zet het vuur uit.
  • 3 Voeg het ui-koolmengsel toe aan de aardappelen en stamp met de pureestamper tot stamppot. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Schep de leverworst erdoor en serveer direct.

Davids spitskoolstamp met leverworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige toverstokjes
20 min-
Bekijk recept
Hartige spiesen
- 10 min-
Bekijk recept
Leverworst Om Te Smeren
30-60 min -
Bekijk recept