Broccoli-zalmtaartjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg ontdooien. Gebruik per springvorm 2 plakjes deeg om te bekleden. Prik er met een vork gaatjes in.
  • 2 Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli in 3 min. beetgaar. Spoel in een vergiet af onder koud water en laat uitlekken. Klop de eieren los met de slagroom, het kerriepoeder en peper en zout naar smaak. Snijd de bosui in ringetjes.
  • 3 Meng het ei-roommengsel in een kom met de broccoli, bosui en zalm. Verdeel over de vormpjes. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Broccoli-zalmtaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaartjes met zeekraal
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes in filodeeg
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartjes Met Kruidige Huttenkase
10-20 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept