Smashed potatoes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Doe de aardappelen in de magnetronschaal en dek deze af met magnetronfolie. Pof de aardappelen 15 min. in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Laat 5 min. afkoelen. Plet ze met de deegroller. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Smelt de boter in een steelpan en schenk over de aardappelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak 15-20 min. in de oven.
  • 3 Dep de zalm droog. Snijd in stukjes van 2 cm. Meng met 1 el olie, de mosterd, honing, tijm en peper en zout naar smaak. Rijg aan prikkers.
  • 4 Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de spiesen in 4 min. gaar. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en roerbak de spinazie in delen. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelen, spinazie en zalm over 4 borden.

Smashed potatoes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkip met noten-vruchtenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curryvis met spicy potatoes
30 min-
Bekijk recept
Runderfilet met shiitakes en whisky
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept