Jumbogarnalen met noedels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel af onder koud stromend water. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van het limoenrasp en -sap, de zonnebloem- en sesamolie en de gembersiroop. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd de helften in reepjes. Meng de mie met de mango, komkommer, garnalen, kipfilet en de dressing. Snijd de koriander grof. Verdeel de salade over 4 kommen, bestrooi met de koriander en cashewnoten en serveer.

Jumbogarnalen met noedels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept