Kipsalade met mango en geitenkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes van ½ cm. Snijd de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok. Voeg de knoflook en de spinazie in delen toe. Laat slinken en breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een zeef. Snijd de kip in reepjes. Snijd de komkommer in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kipreepjes met peper en zout en bak in 4 min. bruin en gaar.
  • 3 Verdeel ondertussen de sla en komkommerplakjes over de borden. Schep de spinazie erop en verkruimel de geitenkaas erover. Voeg de kip en mango toe. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.

Kipsalade met mango en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept