1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook fijn en champignons in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Verhit 3 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur 5 min. Neem uit de pan.
2 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en voeg de spinazie in delen toe. Ga door tot alle spinazie is geslonken. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet en druk met een lepel het overtollige vocht eruit. Snijd de spinazie fijn. Meng de spinazie met de pijnboompitten, champignons, geitenkaas en ricotta. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper en zout.
3 Kook de lasagnebladen 3 min. in ruim water. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze met de korte kant naar je toe op een doek of dep ze droog. Bedek de bladen met de spinazievulling en rol op. Snijd de rollen doormidden en leg die met de snijkant naar boven in de ovenschaal. Bak ca. 20 min. in de oven.