Opgerolde lasagne

6
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook fijn en champignons in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Verhit 3 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur 5 min. Neem uit de pan.
  • 2 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en voeg de spinazie in delen toe. Ga door tot alle spinazie is geslonken. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet en druk met een lepel het overtollige vocht eruit. Snijd de spinazie fijn. Meng de spinazie met de pijnboompitten, champignons, geitenkaas en ricotta. Breng op smaak met de nootmuskaat en peper en zout.
  • 3 Kook de lasagnebladen 3 min. in ruim water. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze met de korte kant naar je toe op een doek of dep ze droog. Bedek de bladen met de spinazievulling en rol op. Snijd de rollen doormidden en leg die met de snijkant naar boven in de ovenschaal. Bak ca. 20 min. in de oven.

Opgerolde lasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept