1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een pan. Voeg de bloem toe en bak 5 min. Schenk de bouillon erbij en roer tot een gladde saus. Laat 10 min. inkoken.
2 Rasp de Grana Padano. Voeg de slagroom en 100 g (per 8 personen) van de Grana Padano toe. Roer tot deze gesmolten is. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de courgette en mozzarella in dunne plakjes. Kook de courgette, aspergetips en peultjes 2 min. Laat uitlekken en meng met de tuinerwten.
3 Vet de ovenschaal in. Schenk wat saus in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Schenk er weer wat saus op en verdeel er wat groente over. Bestrooi met de rest van de Grana Padano en peper naar smaak. Bedek met lasagnebladen, wat saus en de mozzarella. Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn. Maak zo veel mogelijk laagjes. Eindig met mozzarella. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Lasagne met groene groenten is een recept van Albert Heijn