Pasta con pesto e patate

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 3 Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.

Pasta con pesto e patate is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept