Stamppot met bladgroente

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de knoflook 1 min. Voeg een hand spinazie toe, roerbak tot deze is geslonken en voeg dan een volgende hand toe. Ga door tot alle spinazie geslonken is.
  • 3 Giet de aardappelen af. Voeg de rest van de olie toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Voeg de spinazie met vocht toe, samen met de ui, andijvie, rucola en kaas. Meng alle ingrediënten door elkaar. Lekker met runderchipolata's (worstjes).

Stamppot met bladgroente is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerstamppot Met Postelein
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Spaghetti
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet Met Notenkorst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomd Rundvlees Met Gemalen Rijst
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept