Shoarmataart met witte kool

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de overlappende naden goed aan.
  • 2 Snipper de ui en verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de shoarma toe en bak 3 min. Voeg de kool toe en roerbak 4-5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het shoarmamengsel over de deegbodem. Bak de taart in ca. 30 min. goudbruin en gaar, dek halverwege af met aluminiumfolie.
  • 3 Roer ondertussen de knoflooksaus glad met het water. Neem de taart uit de oven. Snijd in stukken en verdeel de sla erover. Serveer met de saus.

Shoarmataart met witte kool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Shoarmataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
30-60 min -
Bekijk recept