Britse cottage pie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen en kook ze 20 min. in water met zout. Bak ondertussen het gehakt in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 min. rul.
  • 2 Bak de ui in halve ringen. Maak de champignons schoon met keukenpapier en halveer. Bak de champignons 5 min. mee. Meng de mosterd erdoor en breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het in de ovenschaal.
  • 3 Giet de aardappelen af boven een kom. Voeg 150 ml kookvocht (per 4 personen) en de boter toe en stamp tot puree. Meng de kaas erdoor. Verdeel de bevroren snijbonen over het gehakt en dek af met de puree. Bak in ca. 20 min. goudbruin.

Britse cottage pie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Britse pasteitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toad in the hole
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Britse toad in the hole
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept