1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed elk schaaltje met 2 plakjes bladerdeeg, draai de tweede een kwartslag. Druk goed aan.
2 Snijd de pompoen in parten. Verwijder de zaden en draden. Snijd de parten in plakjes van ca. 1/2 cm dik. Verdeel over de deegbodems.
3 Klop 4 eieren los met de kwark, het kerriepoeder, de kaas, peper en zout. Verdeel over de ovenschaaltjes. Ris boven elk taartje de blaadjes van 1 takje tijm. Rol de deegranden terug tot de rand van de vorm. Klop een ei los, bestrijk het deeg ermee en bestrooi met het zeezout.
4 Bak ca. 35-40 min. Neem uit de oven en laat 5 min. staan. Serveer in de ovenschaaltjes. Lekker met de koolsalade (zie recept elders op ah.nl/allerhande).
Pompoentaartje met belegen kaas is een recept van Albert Heijn