Kippilav met rozijnen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui en de wortel 3 min. Voeg de komijn toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst en de rozijnen toe en bak 2 min. mee.
  • 2 Schenk de hete bouillon in de pan en breng al roerende aan de kook. Kook de rijst ca. 16 min. op matig vuur. Roer regelmatig.
  • 3 Voeg de kip toe en warm nog 1 min mee. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pilav over 4 diepe borden. Lekker met verse koriander.

Kippilav met rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Provencaalse Kippilav
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept