2 Snijd het stokbrood in de breedte doormidden. Halveer één half brood in de lengte en snijd de 2 helften daarvan in sneetjes.
3 Snijd de knoflook fijn. Meng met 3 el olie. Verdeel de sneetjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de knoflookolie en bestrooi met zout. Bak in de oven in ca. 8 min. goudbruin.
4 Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de komijn en het kerriepoeder 1 min. Voeg de kip, 1 el honing en peper en zout toe en bak in 6 min. gaar. Laat afkoelen.
5 Snijd ondertussen de radijs in dunne plakjes. Schil de winterpeen en snijd in dunne plakjes.
6 Meng de rest van de olie en honing met de azijn, radijs, peen en peper en zout. Verdeel de spinazie, radijs-wortelsalade, kip, het ovenbrood en de over borden. Serveer met de rest van het stokbrood.
Mediterrane radijssalade is een recept van Albert Heijn