Vissouvlaki, frites & koolsalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 220 °C. Bak de frites in ca. 20 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant. Meng de witte kool met 2 el olie, de azijn en peper en zout naar smaak.
  • 2 Snijd de vis in blokjes. Meng met de rest van de olie, de courgette, de ui, de oregano en peper en zout naar smaak. Rijg de vis en de groenten aan de satéprikkers.
  • 3 Verhit de grillpan en gril de souvlaki in ca. 6 min. gaar, keer regelmatig.
  • 4 Verdeel de souvlaki over 4 borden en schep de koolsalade erbij. Serveer met de frites. Lekker met tzatziki (Griekse yoghurtsaus).

Vissouvlaki, frites & koolsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissouvlaki Bbq
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept