1 Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit 3/7 van de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 4 min. rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en laat afkoelen. Breek de noedels. Verhit de boter in een andere koekenpan en bak de noedels 2 min. Voeg de kruiden van de noedels, het amandelschaafsel en het sesamzaad toe en bak ca. 3 min. mee tot alle ingrediënten goudbruin zijn. Laat afkoelen op een bord.
2 Klop een dressing van de rest van de olie, de ketjap, de azijn en de suiker. Breng eventueel op smaak met peper.
3 Meng de kool met de noedels en de kip. Meng goed en besprenkel met de dressing.
Japanse rodekoolsalade met noedels is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing