Schnitzelrolletje met salade van haricots verts

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaten uitlekken op keukenpapier. Bak de frites in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elke varkensschnitzel een zongedroogde tomaat, rol de schnitzel op en zet vast met een cocktailprikker. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de schnitzelrolletjes in 3-4 min. bruin. Voeg een scheutje water toe en smoor de rolletjes met de deksel schuin op de pan in nog ca. 6-8 min. gaar.
  • 2 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts. Kook de haricots verts in weinig water met zout in 3-5 min. beetgaar. Giet af en spoel onder stromend water koud. Meng de haricots verts, de ui en de tomatenblokjes in een schaal. Voeg de kropsla, de rest van de olie en peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Serveer de schnitzelrolletjes en de salade met de frites.

Schnitzelrolletje met salade van haricots verts is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzelrolletje Met Paprika En Kruiden
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Italiaans schnitzelrolletje
0 min
Bekijk recept