Herfstniçoise met champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
  • 4 Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.
  • 5 Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.

Herfstniçoise met champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept