Provençaalse filets

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de wortelen in stukjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aardappelballetjes in 12 min. goudbruin. Voeg na 4 min. het paprikapoeder en de rozemarijn toe. Verhit ondertussen 1 el olie in een andere koekenpan en fruit de ui 7 min. Voeg de tuinerwten toe en bak deze al omscheppend 5 min. Voeg de wortel toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een derde koekenpan en bak de filets op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Verdeel de filets over 4 borden en schep de groenten erbij. Serveer met de aardappelballetjes.

Provençaalse filets is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept