Groentetaart met tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Ontdooi het bladerdeeg. Bekleed de bakvorm met bakpapier en vervolgens met het deeg en prik met een vork in de deegbodem.
  • 2 Laat de tonijn uitlekken en vang de tonijnolie op. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit 1 el tonijnolie in een koekenpan en fruit de uien 3 min. Voeg de tonijn, de helft van de knoflook en de helft van de Italiaanse kruiden toe en bak al omscheppend 2 min. Schep in de bakvorm. Snijd de courgette en tomaat in plakjes en verdeel over de bakvorm. Bestrijk de bovenkant met de rest van de tonijnolie en verdeel de rest van de knoflook en de rest van de Italiaanse kruiden erover.
  • 3 Bak de taart onder in de oven in 30 min. goudbruin en gaar. Serveer naar keuze warm of koud.

Groentetaart met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Groentetaart met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met verse geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met venkel en olijven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept