Chili met kapucijners

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika's in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 5 min. Voeg het roerbakgehakt toe en roerbak 1 min.
  • 2 Voeg 300 ml water en de mix voor chili con carne toe, roer goed door en laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.
  • 3 Laat de kapucijners uitlekken en vang het vocht op. Voeg de kapucijners aan de chili toe en roer er zo veel van het vocht door dat het smeuïg wordt. Warm al omscheppend 4 min. door. Serveer de chili met de rijst.

Chili met kapucijners is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept