Gehaktbal in Mexicaanse saus

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Neem uit de pan, leg op een bord en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet. Voeg de komijn toe en bak 1 min. mee.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes en de chilibonen toe en breng tegen de kook aan. Draai het vuur laag, leg de gehaktballen in de bonen-tomatensaus en stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel het vlees en de saus over 4 borden. Schep er een lepel zure room op en serveer met het maisbrood. Lekker met komkommersalade, aangemaakt met 2 el olijfolie en 2 el azijn.

Gehaktbal in Mexicaanse saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept