Chili con carne

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul en bruin. Breng op smaak met de komijn, peper en zout.
  • 2 Maak de paprika schoon en snijd in smalle reepjes. Laat de bonen en ananasstukjes uitlekken. Voeg de paprika en bonen toe aan het gehakt. Schenk het water erbij, doe de deksel op de pan en laat 15 min. op laag vuur sudderen. Voeg wat water toe als de chili con carne te droog is.
  • 3 Doe de ananas erbij en laat nog 8 min. sudderen. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de chili con carne en de rijst over de borden.

Chili con carne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept