1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper 1 ui heel fijn, snijd de andere in dunne halve ringen. Meng het rundergehakt met de gesnipperde ui en 1 tl Cajun kruidenmix en verdeel het gehakt over de tacoschelpen. Zet ze rechtop tegen elkaar aan in de ovenschaal. Verdeel de kaas over het gehakt. Zet de schaal 20 min. in de oven. Het gehakt is dan gaar.
2 Haal 4 ijsbergslabladeren los. Snijd de rest in smalle repen. Verdun de mayonaise met 50 ml water en breng op smaak met de rest van de Cajun kruidenmix. Meng de gesneden sla met de halve uienringen, de avocado en de dressing en verdeel de salade over de 4 slabladeren.
3 Leg de gevulde slabladeren op de 4 borden en serveer met de gebakken taco's.
4 De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per ovenverschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.
Avocadosalade met gebakken taco's is een recept van Albert Heijn