1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de guacamole met de avocado en de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking van de mix.
2 Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Snijd de tomaat in halve plakken en de ui in dunne halve ringen. Meng de avocado met de tomaat, veldsla en ui.
3 Bestrijk de helft van de tortilla's met een dun laagje guacamole en verdeel de kaas erover. Leg op elke tortilla een tweede tortilla. Leg de tortilla’s, per 2 tegelijk, op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 8 min. in de hete oven. Snijd de quesadillas met een scherp mes in vieren en verdeel deze over de borden. Schep de salade ernaast. Serveer de rest van de guacamole erbij.
Avocadosalade met quesadillas is een recept van Albert Heijn