Schnitzels met salade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of verwarm in een koekenpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca. 10 min. gaar. Keer voortdurend. Doe de andijvie in een kom. Voeg de ui en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het ei over de andijvie en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree. Lekker met stukjes tomaat.

Schnitzels met salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept