Aardappelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Maak van de runderchipolata kleine worstjes: draai op 2 plaatsen in en snijd door. Verhit 25 g boter en bak de worstjes 8 min. Stamp de aardappelen met de rest van de boter en melk met een pureestamper tot puree. Meng er peterselie door. Serveer met de sperziebonen en worstjes.

Aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept