1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pan water aan de kook en kook de winterpeen 10 minuten. Snijd de paksoi in stukken, voeg het witte deel toe (houd het groene deel apart) en kook nog ca. 3 minuten. Voeg het groen toe en kook nog 1 minuut. Schep de groenten met een schuimspaan in een vergiet en laat een klein bodempje kookvocht in de pan zitten. Voeg de pindakaas toe aan het kookvocht en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Voeg de uitgelekte groenten toe aan de pindasaus en pureer alles met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout en voeg wat water toe als de saus te dik is. Meng de kipfiletstukjes met 1 el olie en bestrooi met de satékruiden. Verhit de wok en bak de kip in 6 minuten rondom bruin en gaar. Serveer de rijst met de saus en de kipsaté en geef de kroepoek erbij.
Rijst met groentepindasaus en kipsaté is een recept van Albert Heijn