Karbonade met citroenjus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit. Bestrooi de karbonades royaal met peper en zout. Verhit de boter en bak het vlees in 5 min. bruin. Keer halverwege. Voeg de plakjes citroen, het citroensap, knoflook, rozemarijn en 150 ml water toe. Laat 15 min. zacht stoven. Neem het vlees uit de pan, houd warm onder een deksel en laat de jus nog 5 min. inkoken. Serveer bij de karbonades. Lekker met spaghetti all'arrabbiata en aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Karbonade met citroenjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzels met citroenjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met citroenjus en kropsla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Citroenjus En Kropsla
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept