Tong met mosterd en wortelsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een schaal de helft van de bosui met de wortel en Amsterdamse uien. Klop een dressing van 3 el olie, het citroensap, de honing en peper en zout naar smaak. Voeg de dressing toe aan de wortelsalade.
  • 2 Meng de mosterd met de boter. Voeg zout naar smaak toe.
  • 3 Dep de vis droog met keukenpapier. Bestrijk dun met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Leg op de grilltopper en plaats die op de barbecue. Gril de vis in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege. Verdeel de vis over 4 borden en schep de mosterdboter op de vis. Bestrooi met de rest van de bosui en serveer met de wortelsalade. Lekker met een gepofte aardappel.

Tong met mosterd en wortelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsalade met sinaasappel en honing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalmfilet met komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veterbolletjes
- 10 min-
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept