Gekruide braadworst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de braadworsten met Provençaalse kruiden.
  • 2 Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vlees in 13 min. gaar.
  • 3 Leg de courgetteplakken in een ovenschaal. Meng de knoflook met 3 el olie en voeg peper en zout naar smaak toe. Besprenkel de courgette met de knoflookolie. Zet de schaal 15 min. in de oven.
  • 4 Verdeel de frites over een bakplaat. Schuif deze boven de courgette en bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 5 min. de tomaten toe aan de courgette. Schep vlak voor serveren voorzichtig om.
  • 5 Verdeel de worst, de frites en de groenten over 4 schaaltjes.

Gekruide braadworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept