Couscous met shoarma en sperziebonen

2
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan 250 ml water aan de kook brengen. Couscous erdoor roeren en ca. 5 minuten van vuur af laten staan. Intussen ui pellen en in ringen snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en op hoog vuur shoarmavlees al omscheppend in ca. 2 minuten bruin bakken. Ui en sperziebonen erdoor scheppen en ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Chilisaus en 1 dl water erdoor roeren en geheel ca. 3 minuten laten sudderen. Intussen rest van olie aan couscous toevoegen. Couscous nog ca. 2 minuten zachtjes verwarmen en met vork rul maken. Couscous in twee diepe borden scheppen. Shoarma met sperziebonen op smaak brengen met zout en peper en op couscous scheppen.

Couscous met shoarma en sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept