Thaise garnalen met haricots verts

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gember en doe in een kom. Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 2 el sap, het rasp, de peper, knoflook, olie, soja- en vissaus en suiker toe aan de gember. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal. Voeg toe aan de marinade. Laat 30 min. staan.
  • 2 Kook de haricots verts 7 min. Kook de mie de laatste 2 min. mee. Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade in 5 min. roze en gaar. Giet de mie en haricots verts af en verdeel over 4 kommen. Verdeel de garnalen met de marinade erover.

Thaise garnalen met haricots verts is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept