Garnalenspies met paprikasaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Rooster de paprika's ca. 30 min. in de oven tot ze zwart zijn. Leg ze 15 min. in een pan met deksel. Verwijder de steelaanzet, de zaadlijsten en het vel.
  • 2 Snijd de rode peper fijn. Meng met de helft vande olie, de helft van de knoflook en zout naar smaak. Laat de garnalen hierin 10 min. marineren.
  • 3 Week ondertussen het brood in 50 ml water. Knijp uit en pureer met de paprika, de rest van de olie, de rest van de knoflook, komijn en amandelen in de keukenmachine tot een dip.
  • 4 Rijg de garnalen aan de prikkers. Verhit de grillpan en gril ze rondom ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de dip.

Garnalenspies met paprikasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalenspies met kerrie-courgette en ananas
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf- en turfspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-garnalenspies met Spaanse tomatensalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenspies Met Soja-gember Dressing
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept