Panzanella

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. onder in kokend water. Laat afkoelen en verwijder het vel. Snijd de tomaten in vieren. Doe de zaadlijsten in een zeef en duw het vocht er boven een ruime kom uit.
  • 2 Meng het vocht met het brood, de olie, azijn en knoflook. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Verwijder de zaadlijsten van de paprika en peper. Snijd de paprika in stukken, de peper in dunne reepjes. Meng de tomatenpartjes met de paprika, peper, kappertjes, olijven en het brood. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de salade. Lekker met de biefstuk tagliata (recept op ah.nl/recepten).

Panzanella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella (broodsalade)
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella (broodsalade)
20 min Bijgerecht
Bekijk recept