Pasta met knoflook, olie en peper

4
20 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes.
  • 2 Verhit de olie in een steelpan. Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in 3 min. goudbruin worden.
  • 3 Giet de pasta af en doe terug in de pan. Voeg de olie en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout.

Pasta met knoflook, olie en peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept