Penne alla puttanesca

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de peper toe en fruit 1 min. mee. Voeg de tomaten, olijven en kappertjes toe en roerbak op laag vuur 3 min.
  • 3 Voeg de saus toe aan de pasta. Serveer direct. Lekker met fijngesneden peterselie.

Penne alla puttanesca is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagnerolletjes met tonijnvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta a la puttanesca
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept