Zalm tikka met notencouscous

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.
  • 2 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.
  • 3 Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.

Zalm tikka met notencouscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteschijf met notencouscous
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept